Quotes & Photo

Endelig litt sol!

Fototur del 1

Forrige søndag var full av tykk morgentåke, så jeg tok kameraet og løp ut før frokost. Her er første del av bildene. 

Etter stillheten..

Tja, siden det nå har gått en goood stund siden sist jeg postet noe her.. så tenkte jeg at jeg skulle gjøre akkurat det. Men antakelig kommer ingen til å se dette (vil noen gi et lite pip om de faktisk leser dette?), og jeg vet ikke noe om når neste innlegg kommer. Mye har jo skjedd siden sist, og her er noen av bildene jeg har tatt siden sist. 

 

Blomst!

Guardian angel

En dag i Oslo

Heisann, i går var jeg en tur inn til Oslo sammen med min søster. Vi var på operataket for å ta noen bilder (ha alltid solbriller på Operataket, spesielt på solfylte dager!) siden den hvite steinen fungerer som en kjempe-reflektor. Deretter gikk vi i retning Frogner, vi gikk oppover Karl Johans gate for å ta banen fra Nationalteateret til Majorstuen. I Frognerparken var det fullt av mennesker som nøt sommerdagen (ærlig talt, jeg var redd for å tråkke på en stakkar som solte seg), og Vigelandsparken var full av turister. Kameraet mitt var altså med, så da kommer det noen få bilder. :) 


Jordbær og makroner på pinne.

Sko i fotoperspektivRosebilde med nytt kamera.Nikon 5100 er virkelig et godt kamera! Bildene er veldig skarpe, og det skal mye til for at de blir det spor uklare. Jeg er blitt så glad i kameraet mitt, og er virkelig takknemlig! :) 

If you wanted a new hairstyle..
Find your wayPå søndag konfirmerte jeg meg. Vel, det var ikke en vanlig tradisjonell konfirmasjon. Jeg konfirmerte meg i Pinsekirken. Opplegget kalles for Tentro, og er virkelig noe jeg vil anbefale for andre. Det stilles ingen krav til å faktisk være kristen, du trenger ikke å døpe deg (pinsekirken står for selvstendig valgt dåp), og du trenger ikke å møte opp på et visst antall gudstjenester. Det er rett og slett en undervisningsperiode for å få forståelse for Bibelen, Jesus Kristus og livet generelt. Altså er det veldig fritt! Selv er jeg en troende og bekjennede kristen, og troen min ble styrket  da vi dro til Strandheim leirsted helgen før konfirmasjonen. 

Jeg fikk forresten eget speilreflekskamera i presang av familien min! Så nå har jeg et Nikon D5100 som tar utrolig skarpe bilder. :) 

Summer red lipstick

Et dikt

I går satte jeg meg ned i noen få minutter, og endte opp med dette diktet. Jeg skrev det på norsk, men handlingen blir bredere når jeg oversetter til engelsk på den måten jeg har gjort det. Hva føler du dette handler om?


Vårtegn!


Endelig begynner det å bli vår ute! Selv om det ble litt kaldere igjen nå enn det det har vært de siste dagene, så er været nydelig her i Bærum. Og med påskeferie blir det jo bare bedre! Hvis jeg kunne styre været, ville påskeferien hatt strålende sol og varme hele tiden. Men siden jeg ikke styrer været, blir det sikkert regn. Typisk. 

Nok om det. Trodde aldri jeg skulle bli glad for å se en maur ute. Jeg hater insekter (jaja, de er viktig for økosystemet og sånn).  

Fire in heaven

Hva er lykke?

Broken mirror? No? Then keep on going.

Foto av stjernehimmelen

I vinterferien var jeg en tur på hytta, der jeg gjorde noen ynkelige forsøk på å fotografere stjernehimmelen. Er egentlig ganske fornøyd med noen av bildene, i og med at det blåste noe forferdelig og stativet ikke ville stå helt stille. Dessuten hadde min kjære mor tullet til instillingene slik at jeg ikke fikk stilt inn lukkertiden ordentlig. Måtte holde inne utløseren manuelt i ti minutter, og det kan ikke ha hjulpet på å få et stødig bilde. Etter at jeg var kommet inn i varmen igjen, fortalte mamma om tullet med instillingene...  

A man's world - Marilyn Monroe
Sun shining upon my shoes


I dag (i motstning til de andre soldagene vi har hatt) har jeg brukt solskinnet! Ei venninne og jeg tok oss en tur ut for å ta noen bilder etter skolen. Her gikk sola akkurat ned, da. 

Dansk soloppgang


Tok dette bildet med digitalkamera i Danmark i sommer. Rett før jeg la meg, sto sola opp.. klokka var vel halv fem. :)

Til Elise.

Hi Love

Cross Contrast

Tegnet litt på handa mi. Ser kanskje ut som jeg har tegnet rundt en ring, men det har jeg ikke.  

Think how happy you would be

Wish big.


Bildene er fra nyttårsften, men teksten varer året rundt. For å komme noen vei i livet bør du - når du først ønsker deg noe - ønske deg noe stort. Noe som kan endre verden, noe du kan strekke deg etter. 


Heaven overrated

Hva nyåret skjuler.

Bokeh juletre

Vinter med snø og lussekatter


Da snøen kom hit for noen dager siden ble det endelig virkelig vinter. Min kjære mor bakte lussekatter i går kveld, så jeg fikk en frokost med stemning. :)

Jul i Oslo by


På lørdag tok min mor og jeg oss en tur inn til byen. Det er virkelig koselig med all julepynten og julemarkedet!

November Rain in December


Snødde det virkelig før i dag? Folk har skrevet på facebook flere timer før jeg kikka ut vinduet, og nå regner det. Synd, for jeg hadde virkelig elsket å se på snøen. Regn, regn og atter regn. Ordentlig grunnlag for julestemning, sant? Kanskje ikke. Hvordan er været hos deg nå?

Et lys i vintermørket

Nå er vintermørket her, og siden det finnes lite snø i mesteparten av landet trengs det en koselig lykt for at man ikke skal føle seg helt fortapt i mangelen på lys. 

Vil du følge meg på weheartit eller tumblr

En rose kan bety så mangt

Teenage life

Detaljer

Two color painting

 
I dag har jeg brukt halvannen time (vet egentlig ikke hvor lang tid, noe rundt 1 time) på å lage et maleri. Tegnet først etter et bilde, og malte så etter tegningen. Ble egentlig ganske fornøyd. :)

A pair of shoes

Slik musikken klinger i øretHøsten er vakker.

Like a cat

Carl Berner


You are beautiful.

Månen i full fasong


Tok noen nye bilder av månen for et par kvelder siden. Synes?

Smile. :)Fotografiet er tatt på Hemsedalsfjellet. :)

Old together

My invisible friend

Recipe for Happiness


Dette skiltet henger på soveromsdøra mi. :)

Eclipse

Be happy

A fairytale before you even open the book
VinylÅ høre musikk på vinyl gir stemning - det syns nå ihvertfall jeg. Hva syns du? Hører du på LP-plater?

En cd-samling

Time that is given

An unfair world


Det regner jo overalt nå, og der det ikke regner finnes ikke vann i det hele tatt. Regnet burde fordele seg litt bedre i hvertfall..  Verden er urettferdig, sant? 

A pair of glasses


Moren min sine briller lå så fint foran meg på stuebordet. :)

Aim for the moon


Jeg trenger et objektiv med bedre zoom..

Start buildingmaxsample

Joker

Blogglisten

How nice

To forskjellige verdener


Jah, du ser vel sammenhengen mellom tekst og bilde? En fotball og en basketkurv er jo ikke laget for hverandre... ha. hah..


Their shoes
Butterflies...
Take it or leave it.
Sense of a keyboard
Lovely morning

Tiden vil vise..
Love is..Heheh, dette bildet er satt sammen av tre. Kusina mi var fotograf, og jeg skrev ordene med lykta på mobilen min. :)

Forresten, jeg fikk æren av å bli ukens blogg hos Oda Linnea. Takk for det! :) 

Beauty


Store ting har skjedd:

Vi har en tekopp hjemme hvor teksten på bildet står inni. Veldig fin å ha en dag man føler seg litt nede. 

Lost time
When cows become pink
Words
Jeg har ikke ord for det som skjedde på fredag. Klarer egentlig ikke å fatte det. Det ble egentlig ikke noe mer virkelig av å se Utøya med egne øyne i går kveld. I dag skal jeg prøve å komme meg inn til Oslo, tenker å ta med noen blomster. Selv var jeg på verdens mest stillestående sted nesten uten mobildekning, og det er ihvertfall ingen tv der. Langt var det også til nærmeste radio. Helt ut av det blå kom telefonen fra broren min om at regjeringsbygget var sprengt. Selv det at telefonen kom fram var en overraskelse. "Håper onkelen min fremdeles er på ferie!" tenkte jeg.. Etterpå ringte fetteren min og fortalte om Utøya. Det han sier tar vi som regel med en klype salt, men at det faktisk var sant?

Det første jeg tenkte var vel egentlig "Ånei, tenk om jeg kjenner noen som er skadet? Eller ...drept?". Det viste seg å stemme delvis. En venninne av meg og noen andre jeg kjenner var på Youngstorget da det smalt (det gikk heldigvis bra med dem), og jeg har mange felles venner med ei som døde på Utøya. Henne kjente jeg ikke så godt, men jeg visste hvem hun var. 

Onkelen min var kommet hjem fra ferie da det smalt, men han skulle ikke på jobb før på søndag. Heldigvis. Siden han mistet kontoret sitt, ble det å jobbe på et eller annet hotell. 

Jeg finner fremdeles ikke et ord som alene kan beskrive hva jeg tenker og føler. Hva var din opplevelse?  

I am beautiful

Umbrella

Water

A rainbow of colors

Nå skal jeg mer eller mindre være opptatt med diverse andre ting enn bloggen i tre uker framover, så det kommer nok ikke like mange oppdateringer som det har vært. Men jeg håper at dere ikke glemmer bloggen min i løpet av den tiden, og at dere kommenterer masse på bildene som allerede ligger her. Så er jeg tilbake for fullt om noen uker, og håper at dere vil fortsette å følge bloggen min da. :)

Det er forresten fullt mulig å følge meg på facebook eller via bloglovin, og jeg setter virkelig pris på om dere viser det hvis dere faktisk følger bloggen. :) Det er sånn "follow"-ting i sidemenyen. :) 

Walk a mile in my shoes
Something to remeberSkriver du dagbok? Altså, skriver du i en virkelig bok? Det virker som om mange (de fleste?) bruker bloggen sin som en slags offentlig dagbok, og det er jo greit nok det. Men er det noen som skriver en hemmelig dagbok som må gjemmes for søsken og foreldre her? Husker at jeg som mindre prøvde meg på å skrive dagbok. Fant igjen en av dem for noen dager siden, jeg hadde skrevet "i dag har jeg spist hamburger" eller noe lignende. Sikkert veldig interessant for senere generasjoner det, ja. Tror faktisk jeg bare hadde skrevet den ene dagen. Dagbøker endte som regel opp med en eller to sider tekst, og så var de glemt. 

Nå bruker jeg vel bildene jeg legger ut på bloggen som en slags dagbok.  

Don't say a word...

What does your family mean?

 

Take the time

Er forresten med i en fotokonkurranse på http://hra.blogg.no/ i dette innlegget. Bidraget mitt er bildet under. 

Rich men & Coffee


"Chocolate, men, coffee - some things are better rich."

Learn, live, hope
The perfect run

Let them remember you

Har forresten laget en facebookside for bloggen. Trykk "Liker" til høyre her! :)

Du kan også følge bloggen via Bloglovin. :)

A place to hide

Not the same

Life in a bubble

Photobucket

Will it be there?

What a clichè.

Love doesn't fit in an envelope.

Hei. Velkommen til bloggen min! Her kommer jeg til å poste mye forskjellig når jeg føler for å dele noe. Har begynt å bruke egne fotografier til å lage slike sitater og dikt som på bildet over. Det har vel blitt en måte å uttrykke følelsene mine på.  Om noen vil gi meg litt feedback, så setter jeg pris på det. Uansett hva du har på hjertet. :)

Envelope

Envelope

17, Bærum

Sitater, foto og musikk. Er ei kristen jente som prøver å lære meg opp til å bli litt kreativ og poetisk. Alle bildene på bloggen er fotografert av meg, og sitatene er mine hvis det ikke står noe annet.

bloglovin bloglovinhits