september 2011

Recipe for Happiness


Dette skiltet henger på soveromsdøra mi. :)

FotokonkurranseHeisann, jeg er med i en fotokonkurranse på ioml.blogg.no. Stikkordet er "detaljer", syns du fotoet mitt passer til temaet? 

Eclipse

Be happy

A fairytale before you even open the book
VinylÅ høre musikk på vinyl gir stemning - det syns nå ihvertfall jeg. Hva syns du? Hører du på LP-plater?

En cd-samling

Gratisdesign # 2

Here it is; Gratisdesign nr. 2! :) 


 

Headeren er nesten helt rund, står til høyre, og får "tilbake" de sterke fargene når du fører musepekeren over. Innleggene er plassert til venstre for headeren. Si ifra om du lurer på hvordan du kan endre bakgrunnsfarge. ;)  Reklamen i sidemenyen er fjernet. Jeg ber om at du ikke endrer så mye på designet (du kan få problemer med designet om du roter med kodene), og ihvertfall ikke fjerner bevisene for at det er jeg som har laget designet. 

Følg linkene for kodene, og lim dem inn på riktig sted:

 Hva syns du?

Time that is given

Bloggdesign til deg!

Har jobbet litt med enda et bloggdesign nå, men skal det bli gratisdesign, eller skal èn enkelt få det? Det kommer helt an på hvor mange som liker det og hvor mange som ønsker det. Si ifra i kommentarfeltet om du vil ha det! Gå inn på mintpastill.blogg.no for å sjekke ut hele designet. 


Hva syns du? 

Envelope

Envelope

15, Bærum

Sitater, foto og musikk. Er ei jente som prøver å lære meg opp til å bli litt kreativ og poetisk. Alle bildene på bloggen er fotografert av meg, og sitatene er mine hvis det ikke står noe annet.

bloglovin bloglovin


hits