juli 2011

Tiden vil vise..
Love is..Heheh, dette bildet er satt sammen av tre. Kusina mi var fotograf, og jeg skrev ordene med lykta på mobilen min. :)

Forresten, jeg fikk æren av å bli ukens blogg hos Oda Linnea. Takk for det! :) 

Beauty


Store ting har skjedd:

Vi har en tekopp hjemme hvor teksten på bildet står inni. Veldig fin å ha en dag man føler seg litt nede. 

Lost time
When cows become pink
Words
Jeg har ikke ord for det som skjedde på fredag. Klarer egentlig ikke å fatte det. Det ble egentlig ikke noe mer virkelig av å se Utøya med egne øyne i går kveld. I dag skal jeg prøve å komme meg inn til Oslo, tenker å ta med noen blomster. Selv var jeg på verdens mest stillestående sted nesten uten mobildekning, og det er ihvertfall ingen tv der. Langt var det også til nærmeste radio. Helt ut av det blå kom telefonen fra broren min om at regjeringsbygget var sprengt. Selv det at telefonen kom fram var en overraskelse. "Håper onkelen min fremdeles er på ferie!" tenkte jeg.. Etterpå ringte fetteren min og fortalte om Utøya. Det han sier tar vi som regel med en klype salt, men at det faktisk var sant?

Det første jeg tenkte var vel egentlig "Ånei, tenk om jeg kjenner noen som er skadet? Eller ...drept?". Det viste seg å stemme delvis. En venninne av meg og noen andre jeg kjenner var på Youngstorget da det smalt (det gikk heldigvis bra med dem), og jeg har mange felles venner med ei som døde på Utøya. Henne kjente jeg ikke så godt, men jeg visste hvem hun var. 

Onkelen min var kommet hjem fra ferie da det smalt, men han skulle ikke på jobb før på søndag. Heldigvis. Siden han mistet kontoret sitt, ble det å jobbe på et eller annet hotell. 

Jeg finner fremdeles ikke et ord som alene kan beskrive hva jeg tenker og føler. Hva var din opplevelse?  

I am beautiful

Umbrella

Water

A rainbow of colors

Nå skal jeg mer eller mindre være opptatt med diverse andre ting enn bloggen i tre uker framover, så det kommer nok ikke like mange oppdateringer som det har vært. Men jeg håper at dere ikke glemmer bloggen min i løpet av den tiden, og at dere kommenterer masse på bildene som allerede ligger her. Så er jeg tilbake for fullt om noen uker, og håper at dere vil fortsette å følge bloggen min da. :)

Det er forresten fullt mulig å følge meg på facebook eller via bloglovin, og jeg setter virkelig pris på om dere viser det hvis dere faktisk følger bloggen. :) Det er sånn "follow"-ting i sidemenyen. :) 

Walk a mile in my shoes
Something to remeberSkriver du dagbok? Altså, skriver du i en virkelig bok? Det virker som om mange (de fleste?) bruker bloggen sin som en slags offentlig dagbok, og det er jo greit nok det. Men er det noen som skriver en hemmelig dagbok som må gjemmes for søsken og foreldre her? Husker at jeg som mindre prøvde meg på å skrive dagbok. Fant igjen en av dem for noen dager siden, jeg hadde skrevet "i dag har jeg spist hamburger" eller noe lignende. Sikkert veldig interessant for senere generasjoner det, ja. Tror faktisk jeg bare hadde skrevet den ene dagen. Dagbøker endte som regel opp med en eller to sider tekst, og så var de glemt. 

Nå bruker jeg vel bildene jeg legger ut på bloggen som en slags dagbok.  

Don't say a word...

What does your family mean?

 

Take the time

Er forresten med i en fotokonkurranse på http://hra.blogg.no/ i dette innlegget. Bidraget mitt er bildet under. 

Rich men & Coffee


"Chocolate, men, coffee - some things are better rich."

Learn, live, hope
The perfect run

Let them remember you

Har forresten laget en facebookside for bloggen. Trykk "Liker" til høyre her! :)

Du kan også følge bloggen via Bloglovin. :)

A place to hide

Not the same

Life in a bubble

Photobucket

Will it be there?

Hvorfor "envelope"?

Ja, tenkte bare at jeg skulle fortelle litt om bloggnavnet. Envelope betyr jo konvolutt på engelsk, det er greit nok. Men en konvolutt kan inneholde så mangt... Det kan være et kjærlighetsbrev, et hyggelig kort, et brev fylt med negative følelser eller en CD med musikk man har bestilt på nettet. En konvolultt kan man legge igjen på kjøkkenbenken hjemme med en beskjed, eller den kan ligge tom på toppen av en kommode. En konvolutt skjuler en hemmelighet helt til det øyeblikket man åpner den. Da kan det som skjulte seg opplyse om mye hvis man tar seg tid til å lese. 

 

En konvolutt kan inneholde så mangt..

What a clichè.

Love doesn't fit in an envelope.

Hei. Velkommen til bloggen min! Her kommer jeg til å poste mye forskjellig når jeg føler for å dele noe. Har begynt å bruke egne fotografier til å lage slike sitater og dikt som på bildet over. Det har vel blitt en måte å uttrykke følelsene mine på.  Om noen vil gi meg litt feedback, så setter jeg pris på det. Uansett hva du har på hjertet. :)

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Envelope

Envelope

14, Bærum

Sitater, foto og musikk. Er ei jente på 14 år som prøver å lære meg opp til å bli litt kreativ og poetisk. Alle bildene på bloggen er fotografert av meg, og sitatene er mine hvis det ikke står noe annet.

bloglovin bloglovin


hits