mai 2012

En dag i Oslo

Heisann, i går var jeg en tur inn til Oslo sammen med min søster. Vi var på operataket for å ta noen bilder (ha alltid solbriller på Operataket, spesielt på solfylte dager!) siden den hvite steinen fungerer som en kjempe-reflektor. Deretter gikk vi i retning Frogner, vi gikk oppover Karl Johans gate for å ta banen fra Nationalteateret til Majorstuen. I Frognerparken var det fullt av mennesker som nøt sommerdagen (ærlig talt, jeg var redd for å tråkke på en stakkar som solte seg), og Vigelandsparken var full av turister. Kameraet mitt var altså med, så da kommer det noen få bilder. :) 


Jordbær og makroner på pinne.

Sko i fotoperspektivRosebilde med nytt kamera.Nikon 5100 er virkelig et godt kamera! Bildene er veldig skarpe, og det skal mye til for at de blir det spor uklare. Jeg er blitt så glad i kameraet mitt, og er virkelig takknemlig! :) 

If you wanted a new hairstyle..
Find your wayPå søndag konfirmerte jeg meg. Vel, det var ikke en vanlig tradisjonell konfirmasjon. Jeg konfirmerte meg i Pinsekirken. Opplegget kalles for Tentro, og er virkelig noe jeg vil anbefale for andre. Det stilles ingen krav til å faktisk være kristen, du trenger ikke å døpe deg (pinsekirken står for selvstendig valgt dåp), og du trenger ikke å møte opp på et visst antall gudstjenester. Det er rett og slett en undervisningsperiode for å få forståelse for Bibelen, Jesus Kristus og livet generelt. Altså er det veldig fritt! Selv er jeg en troende og bekjennede kristen, og troen min ble styrket  da vi dro til Strandheim leirsted helgen før konfirmasjonen. 

Jeg fikk forresten eget speilreflekskamera i presang av familien min! Så nå har jeg et Nikon D5100 som tar utrolig skarpe bilder. :) 

Envelope

Envelope

15, Bærum

Sitater, foto og musikk. Er ei kristen jente som prøver å lære meg opp til å bli litt kreativ og poetisk. Alle bildene på bloggen er fotografert av meg, og sitatene er mine hvis det ikke står noe annet.

bloglovin bloglovin


hits