februar 2014

Endelig litt sol!

Hvor ble jeg av?

Himmelen ute grå, radioen står på, pianoet står urørt ved siden av meg og jeg har et ullteppe over meg. Jeg er syk, og ligger i senga i stedet for å være på skolen. 

Du som har klikket deg inn her har kanskje ventet på et nytt blogginnlegg fra meg, eller du har kanskje ikke sett bloggen min før. 

Det siste året har det skjedd mye med meg, jeg har for eksempel startet på videregående. Jeg går musikklinja på samme skole som Jarle Bernhoft, Tuva Syvertsen, Alexander Rybak og Sassybeat gikk på. Jeg stortrives der, og det sosiale miljøet er det mest varierte jeg har sett. På en god måte, for ingen trenger å være redd for å skille seg ut der - alle aksepteres! Selv har jeg fløyte som hovedinstrument, og per i år er jeg eneste fløytist på skolen. 

Ellers har jeg begynt å drikke store mengder te, og til jul fikk jeg en tepotte av broen min. Det er veldig hyggelig å stå opp på morgenen og drikke en kopp varm te, eller komme hjem fra skolen og lage en god kopp te. Selv på skolen drikker alle te - te er sosialt. 

Uansett, så er livet mitt ganske greit nå. Håper du har en fin dag der du er, og gjør meg en tjeneste - smil! :)

- Envelope


Envelope

Envelope

17, Bærum

Sitater, foto og musikk. Er ei kristen jente som prøver å lære meg opp til å bli litt kreativ og poetisk. Alle bildene på bloggen er fotografert av meg, og sitatene er mine hvis det ikke står noe annet.

bloglovin bloglovin


hits