Bloggdesign

Gratisdesign # 2

Here it is; Gratisdesign nr. 2! :) 


 

Headeren er nesten helt rund, står til høyre, og får "tilbake" de sterke fargene når du fører musepekeren over. Innleggene er plassert til venstre for headeren. Si ifra om du lurer på hvordan du kan endre bakgrunnsfarge. ;)  Reklamen i sidemenyen er fjernet. Jeg ber om at du ikke endrer så mye på designet (du kan få problemer med designet om du roter med kodene), og ihvertfall ikke fjerner bevisene for at det er jeg som har laget designet. 

Følg linkene for kodene, og lim dem inn på riktig sted:

 Hva syns du?

Bloggdesign til deg!

Har jobbet litt med enda et bloggdesign nå, men skal det bli gratisdesign, eller skal èn enkelt få det? Det kommer helt an på hvor mange som liker det og hvor mange som ønsker det. Si ifra i kommentarfeltet om du vil ha det! Gå inn på mintpastill.blogg.no for å sjekke ut hele designet. 


Hva syns du? 

Bloggdesign #2

Edit: Nå er det bestemt hvem som får designet! :)

Da har jeg jobbet litt med enda et bloggdesign, men skal det bli et "gratisdesign", eller skal jeg gi det bort til èn person som kanskje vil ha det? Jeg tar ikke betalt. ;) Hva syns du om designet? Vil du kanskje ha det som ditt bloggdesign?


Gå inn HER for å se på hele designet.

 

Gratisdesign #1

Da har jeg satt sammen et litt feminimt, søtt og rolig design, som DU kan få på bloggen din! :) 

Designet har en del knapper (f.eks. menyen) som mangler linker. Du må erstatte de stedene det står "URL" med linkene du vil ha i malene.  Jeg ber om at du ikke  fjerner informasjonen om at det er jeg som har laget designet.

Jeg anbefaler at du bruker Opera som nettleser, men alle andre enn Explorer burde gå fint. 

Kopier disse delene og lim inn der de skal være, du må fjerne alle andre koder;

 (Du må trykke  på linkene for å komme til kodene)

Fint om du sier ifra i kommentarfeltet at du bruker det. :) 

Hva syns  du om designet? Gå inn på kaffefoto.blogg.no for å sjekke ut designet. :)

Envelope

Envelope

14, Bærum

Sitater, foto og musikk. Er ei jente på 14 år som prøver å lære meg opp til å bli litt kreativ og poetisk. Alle bildene på bloggen er fotografert av meg, og sitatene er mine hvis det ikke står noe annet.

bloglovin bloglovinhits