Blogg

Hvor ble jeg av?

Himmelen ute grå, radioen står på, pianoet står urørt ved siden av meg og jeg har et ullteppe over meg. Jeg er syk, og ligger i senga i stedet for å være på skolen. 

Du som har klikket deg inn her har kanskje ventet på et nytt blogginnlegg fra meg, eller du har kanskje ikke sett bloggen min før. 

Det siste året har det skjedd mye med meg, jeg har for eksempel startet på videregående. Jeg går musikklinja på samme skole som Jarle Bernhoft, Tuva Syvertsen, Alexander Rybak og Sassybeat gikk på. Jeg stortrives der, og det sosiale miljøet er det mest varierte jeg har sett. På en god måte, for ingen trenger å være redd for å skille seg ut der - alle aksepteres! Selv har jeg fløyte som hovedinstrument, og per i år er jeg eneste fløytist på skolen. 

Ellers har jeg begynt å drikke store mengder te, og til jul fikk jeg en tepotte av broen min. Det er veldig hyggelig å stå opp på morgenen og drikke en kopp varm te, eller komme hjem fra skolen og lage en god kopp te. Selv på skolen drikker alle te - te er sosialt. 

Uansett, så er livet mitt ganske greit nå. Håper du har en fin dag der du er, og gjør meg en tjeneste - smil! :)

- Envelope


Fiolinens skjønne noter


Hahah, fant denne karikaturen i en musikkhåndbok. :)

FotokonkurranseHeisann, jeg er med i en fotokonkurranse på ioml.blogg.no. Stikkordet er "detaljer", syns du fotoet mitt passer til temaet? 

Hvorfor "envelope"?

Ja, tenkte bare at jeg skulle fortelle litt om bloggnavnet. Envelope betyr jo konvolutt på engelsk, det er greit nok. Men en konvolutt kan inneholde så mangt... Det kan være et kjærlighetsbrev, et hyggelig kort, et brev fylt med negative følelser eller en CD med musikk man har bestilt på nettet. En konvolultt kan man legge igjen på kjøkkenbenken hjemme med en beskjed, eller den kan ligge tom på toppen av en kommode. En konvolutt skjuler en hemmelighet helt til det øyeblikket man åpner den. Da kan det som skjulte seg opplyse om mye hvis man tar seg tid til å lese. 

 

En konvolutt kan inneholde så mangt..

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Envelope

Envelope

16, Bærum

Sitater, foto og musikk. Er ei kristen jente som prøver å lære meg opp til å bli litt kreativ og poetisk. Alle bildene på bloggen er fotografert av meg, og sitatene er mine hvis det ikke står noe annet.

bloglovin bloglovinhits