Something to remeberSkriver du dagbok? Altså, skriver du i en virkelig bok? Det virker som om mange (de fleste?) bruker bloggen sin som en slags offentlig dagbok, og det er jo greit nok det. Men er det noen som skriver en hemmelig dagbok som må gjemmes for søsken og foreldre her? Husker at jeg som mindre prøvde meg på å skrive dagbok. Fant igjen en av dem for noen dager siden, jeg hadde skrevet "i dag har jeg spist hamburger" eller noe lignende. Sikkert veldig interessant for senere generasjoner det, ja. Tror faktisk jeg bare hadde skrevet den ene dagen. Dagbøker endte som regel opp med en eller to sider tekst, og så var de glemt. 

Nå bruker jeg vel bildene jeg legger ut på bloggen som en slags dagbok.  

7 kommentarer

- Jeg setter pris på din kommentar! :)
- Dette er ikke et sted for å reklamere. Jeg skjekker ikke bloggen din om du reklamerer.
- Svar på kommentarer skriver jeg ikke på bloggen din, men jeg bruker svar-funksjonen.


Tinajustine

08.jul.2011 kl.09:23

Ja jeg skriver dagbok.En onkelig en ikke en blogg selv om jeg har en da:)

Utrolig fin blogg:)

Dina Vonen

08.jul.2011 kl.09:54

SV; Du er så heldig som bor rett utenfor!
Skriver ikke dagbok nei! hehe, bare bloggen
jeg skriver dagbok, ja:)

waffles with cream

08.jul.2011 kl.12:44

Skriver dagbok, for å kunne huske, tenke tilbake på og lagre ting som har skjedd. For å kunne se hvem jeg var, hvordan jeg utviklet meg og hvem jeg ble inni meg. Jeg har sett ganske lik ut hele livet, bortsett fra at ansiktet blir jo mer og mer voksent, men inni er jeg en helt annen enn jeg var som barn. Dette barnet vil jeg ta vare på for jeg har vært det. Jeg vil også ta vare på den jeg er nå, for om to år er jeg kanskje en annen:)

Skriver også blogg for å kunne få tilbakemeldinger på bilder jeg tar og tankene jeg tenker, for en dagbok sier ikke så velidg mye:)

Envelope

08.jul.2011 kl.13:00

waffles with cream: Sant det at vi forandrer oss. Det kan jo også være en trøst på et vis senere å se i en dagbok og se at oppfatningen av livet ikke alltid har vært den samme. :)
ja, jeg skriver dagbok :) jeg fikk den til jul, og har skrevet i den siden det :)

Skriv en ny kommentar

Envelope

Envelope

14, Bærum

Sitater, foto og musikk. Er ei jente på 14 år som prøver å lære meg opp til å bli litt kreativ og poetisk. Alle bildene på bloggen er fotografert av meg, og sitatene er mine hvis det ikke står noe annet.

bloglovinhits